Train Your Mind

Corporate

O soluție completă și de încredere pentru evaluarea competențelor și potențialului angajaților

  • Identificarea și evaluarea competențelor: Oportunitatea de a evalua și identifica competențele cheie ale angajaților. Prin intermediul testelor, evaluărilor și interviurilor, vă oferim o imagine clară a nivelului de competență și a potențialului fiecărui angajat.
  • Promovarea dezvoltării personale și profesionale: Pe baza rezultatelor obținute, putem oferi programe de training și dezvoltare personalizate pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul maxim.
  • Luarea deciziilor informate privind recrutarea și promovarea: Prin evaluarea obiectivă a competențelor și potențialului angajaților, puteți lua decizii informate în privința recrutării și promovării.
  • Îmbunătățirea performanței și productivității: Prin identificarea nevoilor de dezvoltare și oferirea de traininguri și programe personalizate, angajații vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și cunoștințele. Acest lucru conduce la creșterea performanței și productivității în cadrul organizației.
  • Motivarea și implicarea angajaților: Participarea la un program de assessment poate crește nivelul de motivație și implicare al angajaților, contribuind astfel la crearea unui mediu de lucru productiv și satisfăcător, în care angajatul se simte valorizat

Cum este realizat trainingul?

Trainingul realizat de psihologi clinicieni în cadrul unei companii reprezintă o oportunitate valoroasă de dezvoltare personală și profesională pentru angajați. Aceste sesiuni de instruire sunt concepute pentru a sprijini creșterea și evoluția în domeniul profesional, concentrându-se pe aspecte precum dezvoltarea abilităților, îmbunătățirea performanței, gestionarea stresului și crearea unui mediu de lucru sănătos

Pentru oferte personalizate adaptate și dezvoltate pe nevoi specifice pe baza unei întâlniri strategice.