Train Your Mind

Ateliere

Ce înseamnă?

Un atelier de dezvoltare personală reprezintă un eveniment organizat și structurat care își propune să ofere participanților oportunitatea de a învăța și de a-și dezvolta diferite abilități, precum și de a se (auto-)explora și de a-și îmbunătăți starea de bine. Atelierele pot fi organizate ca o serie de întâlniri periodice sau ca evenimente unice, care se concentrează asupra unor subiecte specifice.

Cum sunt concepute?

Astfel de ateliere sunt concepute pentru a oferi un spațiu sigur și susținător în care participanții pot explora teme precum îmbunătățirea abilităților de comunicare și a relațiilor interpersonale, dezvoltarea abilităților de gestionare a stresului și anxietății, dezvoltarea abilităților de negociere și rezolvare a conflictelor etc.   

Ateliere noastre îți vor permite să îți explorezi mai profund propriile gânduri, emoții și comportamente, oferindu-ți o perspectivă clară asupra cine ești cu adevărat. Printr-o abordare practică, îți oferim exerciții care te provoacă să ieși din zona ta de confort, să explorezi noi abordări și să îți dezvolți abilitățile. Bazele teoretice ale fiecărui atelier sunt susținute de cercetările psihologiei actuale, oferindu-ți o înțelegere profundă și actualizată.

Atelierele se desfășoară fizic în sediul Train Your Mind – strada Popa Stoica din Fărcaș, nr 17, sector 3, ateliere se desfășoară în timpul săptămânii – 19.00 – 21.30 sau sâmbata 11.00 – 14.00, pentru un program specific puteți verifica programul nostru pe pagina de instagram: trainyourmind.psychology